Rólam

A Zeneakadémia hallgatója voltam, amikor Férjemmel a gyermekek vállalása mellett döntöttünk. Két fiú (Fülöp és Máté) után kislányunk született, Eliza, akivel nagy változások jöttek az életembe. Úgy éreztem, megszületett a női társam a családba, akinek a női lét fontosságát, örömeit, feladatait meg szeretném majd tanítani. 5 hónapos volt, amikor a modern mosható pelenkázással megismerkedtem.

A piacon elérhető termékek között nem találtam olyat, ami a számunkra a legpraktikusabb lett volna, ezért elkészítettem Eliza első "anya varrta" pelenkáját. Ez egybe esett azzal az időszakkal, amikor a fiúk az óvodából hazahozták a bárányhimlőt. Tudtam, hogy egy 10 hónapos babának a legjobban szellőző megoldásra van szüksége, így jött az ötlet, hogy a csónakos pelenka külső dekorja legyen egy gyönyörű, de légáteresztő anyag. A csónak pedig nem csak PUL-ból, hanem gyapjúból is készüljön, annak varázslatos tulajdonságaival, hogy a nedvességet nem ereszti át, teljesen természetes anyag és mégis szellőzik.

Amikor megalkottam az első KRELIZA pelenkát, akkor egy természetes anyagú, környezetbarát mosható pelenka elkészítésén túl, a babák számára nyújtható lehető legnagyobb kényelem, az egyedi forma és a praktikum is fontos szempont volt.

A fejlesztésben saját tapasztalataimat is felhasználtam és minden termékem mögött hosszas tervezési és tesztelési folyamat áll. Nagy figyelmet fordítok a minőségre, nagy alapossággal választom meg a felhasználni kívánt alapanyagokat, és a készítés során mindig figyelek a legapróbb részletekre is. A megszokottól kicsit eltérő mintákkal és színekkel is az egyediségre törekszem, az adott mintákból csak kis darabszámú termék készül.

Nagyon fontos a termékeim folyamatos fejlesztése, ezért ma már többféle típusú pelenkából tudtok választani - természetesen Kreliza minőségben!

Időközben bővült a családunk, megszületett a negyedik gyermekünk, Hanga, aki most aktív tesztelője és használója a termékeimnek.

Kínálatomban jelenleg kétféle csónakos pelenkát, multifunkciós pelenkát, külső és zsebes pelenkákat, leszoktató bugyit, fürdőbugyit, plusz csónakokat, pelenkatartó zsákot, nedvszívó betéteket találsz gyermeked számára. Az édesanyáknak pedig készítek melltartó betétet, menstruációs és tisztasági betéteket is.

Számomra a Kreliza nem csak hobbi, munka, a jelenlegi művészi kiteljesedésem, hanem egy életforma is lett. A lelkesedésem és az elhivatottságom pedig, ha lehet, csak nőtt a Krelizával együtt.