Kreliza és Életvirág

Nagyon sokat törtem azon a fejem, hogy milyen aprósággal kedveskedhetnék, mit adhatnék Neked a pelenka rendelésed mellé köszönetem jeléül. Mindenképpen olyan ajándékot szerettem volna, ami a Krelizához hasonlóan egy magyar alkotó műhelyéből kerül hozzád, és hasznos segítség a mindennapjaidban.

Ahogy keresgéltem, rátaláltam az Életvirág Szerekre, Zsuzsi fantasztikus alkotásaira. Felvettem vele a kapcsolatot és szinte magától értetődően jött az ötlet és a kérdés: a mosható pelenkák legjobb kiegészítője mi más is lehetne, mint egy természetes, növényi alapú Életvirág súroló szappan? Zsuzsival ez lett a közös cél, álom, melyet Ő meg is valósított nekem.

Friss fodormenta, üde kámforfa és fertőtlenítő hatású teafa illóolajokkal, valamint extra szűz olíva olajjal készül ez az illatos szappan, ami könnyedén elbánik a foltokkal és a kéz bőrét is kíméli.

Ajánlott kézi előmosáshoz, fehér és színes ruhákhoz (azoknál a színes ruháknál használható, amik nem engedik a színüket), sőt, a makacs foltokra is tökéletesen bevált.  

 

Fogadd szeretettel!

 

Dóri